DasDas Şubat ayında konuklarını tiyatro, müzik ve eğlence ile buluşturuyor!

DasDas Şubat ayında konuklarını tiyatro, müzik ve eğlence ile buluşturuyor!
DasDas, kapalı gişe oyunlarıyla başladığı Şubat ayının ilk yarısında yeni bir oyununun prömiyerine ev sahipliği yapacak: ‘Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet’. Cem Yılmaz’ın kapalı gişe stand-up gösterisi ‘Diamond Elite Platinum Plus’ın da izleyicilerle buluşacağı haftada konuklar, Daddy-E ve Dear Darling’in R&B ve pop müzikten oluşan seçkisiyle doyasıya eğlenecek. 
 
DasDas’ta Şubat ayının ilk günlerinde tiyatroseverler ‘Anadolu Efes Katkılarıyla: Zengin Mutfağı’ ile buluşacak. 3-4 Şubat’ta sahnelenecek, usta oyuncu Şener Şen’in yıllar sonra aynı rolle tiyatro sahnesine döndüğü oyun, Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının, zengin bir ailenin mutfağına yansımasını anlatıyor. ‘Zengin Mutfağı’nda Şen’eGizem Ergün, Onay Kaya, Uğur Arda Başkan ve Kutay Sandıkçı gibi yetenekli, genç oyuncular eşlik ediyor. 
 
4 Şubat akşamı DasDas Atölye‘Ivanov’a ev sahipliği yapacak. Şehsuvar Aktaş, Tansu Biçer ve Tülin Özen gibi usta isimleri, genç bir oyuncu kadrosuyla bir araya getiren oyun,Saim Güveloğlu’nun rejisine sahip. Ölümsüz yazar Anton Çehov’un eserinden uyarlanan ‘Ivanov’, insanın kendine acımasının, kendi dertlerine gömülmesinin onu nasıl yalnızlığa ve yok oluşa sürüklediğini sahneye taşıyor. 
 
5-6 Şubat akşamları,Fransa’nın genç ve yetenekli yazarı Florian Zeller’ın kaleme aldığı, kapalı gişe oynayan‘Evlat’DasDas Sahne’de tiyatroseverlerle buluşacak. İbrahim Çiçek rejisiyle sahnelenen, Hira Tekindor’un çevirisini üstlendiği oyunda; Onur Saylak, Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Şükran Ovalı, Esra Bağışgil ve Burakcan Doğan rol alıyor.
 
DasDas Atölye5 Şubat akşamı B Planı’nın Ebru Nihan Celkan’ın imzasını taşıyan ‘Benimle Gelir Misin?’ adlı oyununu misafir edecek. Sami Berat Marçalı’nın yönetmen koltuğuna oturduğu oyunda tiyatronun iki önemli kadın oyuncusu Başak Kıvılcım Ertanoğluve Elif Ürse rol alıyor. Seyirciler, ‘Benimle Gelir Misin?’de, Umut ve Janina’nın mücadele dolu aşklarına tanık olacak.
 
Yenilenen oyuncu kadrosuyla seyircilerle buluşan ‘Timsah’6 Şubat akşamı DasDas Atölye’de olacak. İngiliz mizah yazarı Tom Basden’ın imzasını taşıyan, Mert Fırat ile Volkan Yosunlu’nun yönettiği oyunda Alper Baytekin, Berkay Tulumbacı, Naz Çağla Irmak ve Özgün Aydın rol alıyor.Dostoyevski’nin aynı adlı öyküsünden esinle kaleme alınan ‘Timsah’, gösteri toplumunun sistemle el sıkışmayı seçen aktörleriyle, bir timsahın karnından “hesaplaşıyor.” 
 
DasDas Çocuk8 Şubat’ta minik seyircilerini ve ailelerini, kaçan uykularını arayan Pelin ve Berçem’in macerasına davet ediyor. Alper Baytekin’in tasarlayıp yönettiği ‘Uyku Nereye Kaçar?’da, ikili oyun boyunca her yerde uykularını arayacaklar. Bu anlarda da sözlerini yine Baytekin’in, müziğini ise Onur Tanyeri’nin bestelediği eğlenceli melodiler eşlik edecek. 
 
9 Şubat’ta ise çocuklar bu sefer ‘Bu Odanın Nesi Var’ adlı oyunda tek istekleri oyun oynamak olan iki kişinin serüvenine ortak olacak. Sürprizlerle dolu bir odanın kapılarını minik konukları için açan, Yasin Yürekli’nin tasarlayıp yönettiği oyunda Alper Baytekin ve Pelinsu Ekşioğlu rol alıyor. 
 
Evren Bingöl, Gün Koper, Mert Fırat, Naz Çağla Irmak, Pervin Bağdat ve Tülin Özen’i bir araya getiren ‘Anadolu Efes Katkılarıyla: Westend / Batının Sonu’, 9 ve 10 Şubat’ta DasDas’ta tiyatroseverlerle buluşacak. OyundaEduard ve Charlotte şehirden uzakta lüks bir mahalledeki yeni evlerinde yıllar sonra yeniden buluştukları eski bir arkadaşlarını ve komşularını ağırlarken, Pandora’nın kutusu açılmaya başlayacak, konuşulmaya cesaret edilemeyen konular, sınırlarda dolaşan konuklar, saatler geçtikçe beklenmeyen dönüşümleriyle izleyenlerin önyargılarını alt üst edecek. 
 
Kafka’nın ölümsüz eseri ‘Dava’nın, üzerinden yıllar geçse de yeniden açılacağı ‘Joseph K.’,11 Şubat’ta DasDas Sahne’de oynanacak. İngiliz yazar Tom Basden’ın imzasını taşıyan, süpervizörlüğünü Serdar Biliş’in yaptığı ve dördüncü sezonuna giren ‘Joseph K.’Mert Fırat, Didem Balçın, Onur Dilber ve Özgün Aydın gibi isimleri buluşturuyor. 
 
DasDas’ın ilk müzikli oyunu ‘Ben Varım’12-13 Şubat’ta yeniden DasDas Sahne’de tiyatroseverlerle buluşacak. Alper Baytekin, Didem Balçın, Ecmel İs, Erdem Akakçe, Hülya Gülşen, Iraz Yöntem, Tuğrul Tülekve Yeliz Kuvancı’nın kadrosunda yer aldığı, yazar Peter Lund’un kaleminden çıkan oyun, umuda benzeyen ama hep umutsuzlukla biten mucize beklentisinden nasıl kurtulacağımıza ve ne zaman, ne olduğunda “Ben yokum!” dememiz gerektiğine dikkat çekiyor. 
 
14 Şubat Cumaakşamı DasDas SahneCem Yılmaz’ın 'Diamond Elite Platinum Plus' adını verdiği stand-up gösterisine ev sahipliği yapacak. Bu sezon ikinci kez DasDas’a gelen ve biletleri kısa süre içinde tükenen bu özel gösteri, Anadolu Yakası’nda sadece DasDas’ta izleyicilerle buluşacak. 
 
Murat Gülsoy’un aynı adlı romanından, Ceren Boz ve Nagihan Gürkan tarafından sahneye uyarlanan ‘Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet’14 Şubat’ta ilk kez tiyatroseverlerle buluşacak. DasDas’ın bu sezon prömiyerine ev sahipliği yapacağı oyunlardan biri olan ‘Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet’, kendini bilmek ve bulmak arasındaki bir kayboluş hikayesini anlatıyor.
 
DasDas, 14 Şubat Sevgililer Günü akşamında eğlence, dans ve romantizmi bir araya getiriyor. ‘First Date’ adlı etkinlikte Daddy-E ve Dear Darling DJ kabinine geçerek R&B ve pop seçkileriyle pisti ısıtacak. 
 
Metropol İstanbul’daki yerinde sayısız tiyatro oyunu ve konsere ev sahipliği yapan DasDas’ta yer alan DasDas Mutfak’la da konuklar, etkinlik öncesi Türkiye ve dünya mutfağından birbirinden farklı lezzetleri ve kokteylleri tadabilirler. İçerde ve dışarıda bulunan avlu alanıyla misafirlerine leziz bir deneyim yaşayacakları ve de keyifli vakit geçirebilecekleri bir buluşma noktası sunan DasDas’ın biletleri www.dasdas.com.tr'de satışta! Maximum Kart sahipleri, yüzde 10 indirimli olarak biletlerini satın alabilirler. 



BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER