Clapper film ve diziseverlerle buluşmaya hazırlanıyor!

Clapper film ve diziseverlerle buluşmaya hazırlanıyor!
Sinema ve televizyon dünyasının yeni sosyal ağı “Clapper” film ve diziseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en büyük film ve dizi mobil uygulaması olan Clapper, lansmanını Mert Fırat, Emel Çölgeçen, İrem Altuğ gibi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirecek.

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf öğrencisi Berker Gültepe, Amazon destekli hayata geçirdiği Clapper uygulaması ile Türkiye’nin kendi platformunda en büyük uygulamasını geliştirdi. Dizi ve filmseverlerin ortak bir sosyal ağı olacak uygulamada, kişiler oluşturdukları profille birbirleriyle iletişim halinde olabilecek, önerilerde bulunabilecek.

CLAPPER HAKKINDA
Clapper, sinema ve tv izleyicisinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir sosyal ağ uygulaması. Filmler ve diziler üzerinden sosyalleşmeye odaklanan uygulamada, izleyiciler oluşturdukları profilleri ile arkadaşlarının anlık olarak neler izlediklerinden haberdar olabilecek. Bir filme karar verme aşamasında daha önce o filmi izlemiş arkadaşları ve yapmış oldukları değerlendirmeleri görebilecekler. Sevdikleri yerli ve yabancı dizileri takip edecek, bölüm ve fragman bildirimleri alabilecekler. Oyuncu performansları ise altın klaket ile izleyiciler tarafından değerlendirilecek. Kullanıcılar popüler listeleri takip edebilir veya kendi izleme listelerini oluşturabilirler. Uygulama içinde birbirini takip eden arkadaşlar film ve dizi tavsiyesinde bulunabilir ve hatta grup oluşturup mesajlaşabilirler. Clapper, izleme alışkanlıklarına göre geliştirilmiş algoritması sayesinde kullanıcılara bir sonraki favori içeriği tavsiye edebilir. Clapper izleyicinin sadece sosyal ihtiyaçlarını karşılamayacak bunun yanında birçok inovatif özelliğiyle de hayatımızı kolaylaştıracak.



BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER