Downton Abbey'in yaratıcısından ITV için yeni dizi: Belgravia

Downton Abbey'in yaratıcısından ITV için yeni dizi: Belgravia
Downton Abbey dizisinin yaratıcısı Julian Fellowes, ITV'ye dönüyor. Kanal, Fellowes'in 2016'da piyasaya çıkan romanı Belgravia'nın dizi uyarlamasına onay verdiğini duyurdu.

Sezonu 6 bölüm sürecek olan projenin yapımcılığını Carnival Films üstlenecek ve prodüksiyonu birkaç ay içerisinde başlayacak. Fellowes, romanını kendisi uyarlayacak ve diziyi John Alexander (Trust Me, Jamestown) yönetecek.

Belgravia'nın hikayesi 1815'teki Waterloo Savaşı'yla başlayacak ve ağırlıklı olarak 1840'lı yıllardaki Londra'da geçecek. Savaşa az bir zaman kalmışken Richmond Düşesi, Wellington Dükü adına bir parti verir. Bu partinin konukları arasında James ve Anne Trenchard da yer alır. Ticaret sayesinde zengin olan çiftin genç kızları Sophia, burada ülkenin en zengin ailelerinden birisinin varisi olan Edmund Bellasis'in dikkatini çeker. O gün partide olanlar 25 yıl kadar sonra Belgravia'ya yerleşen iki aile arasında hala yankılanmaktadır.

Fellowes'in şu sıralar ilgilendiği projelerin arasında NBC'de ekrana gelecek The Gilded Age ve Netflix'te yayınlanacak The English Game dizileri de bulunuyor. Ayrıca Downton Abbey'in Eylül 2019'da yeni filmi vizyona girecek.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER