Disney+, Lady Sif karakteri için de dizi yapmayı düşünüyor

Disney+, Lady Sif karakteri için de dizi yapmayı düşünüyor
Disney'in yeni online yayın platformu Disney'ta ekrana gelecek dizilerin arasına Lady Sif'in dizisi de katılabilir. Discussing Film'in haberine göre Marvel Studios, sezonu 6-8 bölüm sürecek bir dizi üzerinde çalışıyor.

Habere göre Jaimie Alexander'in canlandırdığı karakterle ilgili projenin henüz çok başındalar ve resmen duyurulmadı. Dolayısıyla gerçekleşmeme ihtimali de bulunuyor. Pek çok orijinal film ve diziyi ekrana getirmesi beklenen Disney+ şimdiye kadar Star Wars dizisi The Mandalorian, Vision & Scarlet Witch, Falcon/Winter Soldier ve Loki dizilerini resmen duyurdu. 

Dolayısıyla özellikle Thor filmlerinde yer alan Alexander'ın Loki dizisinde görünmek için görüşmüş olma ihtimali de bulunuyor. Ayrıca Blindspot dizisinde rol aldığı için olası bir Disney+ projesinde rol alıp alamayacağı da belli değil.

Aktris, çekim takvimi çakıştığı için Thor serisinin üçüncü filminde yer alamamıştı ve Infinity War'ın sonunda yaşananlar nedeniyle Avengers: Endgame'de yer alması şu an için beklenmiyor.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER