CBS, 2018-2019 sezonu için 6 yeni dramaya onay verdi

CBS, 2018-2019 sezonu için 6 yeni dramaya onay verdi
Amerika'nın ulusal kanallarından CBS, gelecek sezonda yayınlanmak üzere altı dramaya onay verdiğini de duyurdu. Kanal, bunlardan ikisini sonbaharda yayınlayacak, dördü ise sezon ortasında yayınlanacak.

Not: Kanal daha önce gelecek sezon için The Neighborhood, Murphy Brown ve Happy Together komedilerine onay verdiğini de açıklamıştı.

* Magnum P.I.

1980-1988 yılları arasında CBS'te sekiz sezon yayınlanan aksiyon-macera dizisi ekrana dönüyor.

Thomas Magnum, Afganistan’da görev yaptıktan sonra Hawaii’ye dönen eski bir donanma askeri. Şimdilerde ise orduda edindiği yetenekleri özel dedektiflik işi için kullanacak. Eski asker arkadaşları Theodore Calvin ve Orville Wright'la eski MI6 ajanı Juliet Higgins'in yardımıyla ilginç davaları üstlenecekler.

Jay Hernandez'in orijinal dizide Tom Selleck tarafından canlandırılan Thomas Magnum'u oynadığı projenin kadrosunda Zachary Knighton ve Perdita Weeks da yer alıyor. Magnum P.I.’ın senaryosunu Hawaii Five-0’da beraber çalışan Peter Lenkov ve Eric Guggenheim birlikte kaleme alacak. John Davis ve John Fox ise yapımcı koltuğunda bu ikiliye eşlik edecek. Justin Lin dizinin yönetmenliğini üstlenecek.

Yeni sezonda pazartesi günü yayınlanacak.


* God Friended Me

Dizide Facebook’ta Tanrı ile arkadaş olduktan sonra hayatı alt üst olan açık sözlü bir ateistin başından geçenler anlatılacak. Başrolünde Brandon Micheal Hall (The Mayor, Search Party) yer alacak. Kadrosunda Violett Beane, Suraj Sharma, Joe Morton ve Javicia Leslie gibi isimler de yer alıyor.

Dizinin senaryosunu Steven Lilien ve Bryan Wynbrand; yönetmenliğini ise Marcos Siega üstlendi. Yeni sezonda pazar günü yayınlanacak.


* Blood and Treasure (Sezon Ortası)

Aksiyon-macera türünde ve 13 bölümlük onay aldı. 2019'un yazında ekrana gelmesi planlanıyor. Zeki bir antika uzmanı ve sanat hırsızı ekip olurlar, amaçları çalınan eserler üzerinden bir sonraki saldırısını finanse eden bir teröristi yakalamaktır. Bu sayede kendilerini medeniyetin beşiğinde 2000 yıla dayanan bir savaşın merkezinde bulurlar.

Kadroda James Callis, Katia Winter, Michael James Shaw ve Sofia Pernas yer alıyor. Proje onayı geçtiğimiz kasım ayında gelmişti.

* The Code (Sezon Ortası)

Kadrosunda Anna Wood, Ato Essandoh, Phillipa Soo ve Raffi Barsoumian gibi isimleri bulunduran bir askeri hukuk draması. Dizide ülkenin en zorlu görevlerini üstlenen ordunun en parlak isimlerinin başından geçenler anlatılacak. Merkezinde askeri yargı sistemi de olacak.

Senaryoyu kanalın eski projelerinden Limitless’ın yaratıcısı Craig Sweeny yazacak; Craig Turk de eşlik edecek. Yönetmenliği ise Marc Webb üstlendi.

* F.B.I. (Sezon Ortası)

NBC kanalında ekrana gelen üç Chicago dizisi ve Law and Order:SVU'yu da hazırlayan Dick Wolf'un yeni dizisi. Sezonu 13 bölüm sürecek.

Bir saatlik dramada FBI'ın New York ofisinde çalışanlara odaklanılacak. Ünlü yapımcıya yeni projede yapımcı olarak yine Craig Turk (The Good Wife), Arthur W. Forney ve Peter Jankowski eşlik edecek. Dizinin yürütücülüğünü üstlenen isim Turk oldu. Onay haberi geçtiğimiz eylül ayında gelmişti.

* The Red Line (Sezon Ortası)

Kadrosunda Emayatzy Corinealdi, Noah Wyle, Noel Fisher, Michael Patrick Thornton, Elizabeth Laidlaw ve Howard Charles gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu Caitlin Parrish ve Erica Weiss yazacak. Yapımcılar arasında ise Parrish ve Weiss’in yanında Ava DuVernay, Greg Berlanti ile Sarah Schechter bulunuyor.

Hikayesi Chicago’da geçen dizide beyaz bir polis yanlışlıkla siyahi bir doktoru öldürür. Bunun üzerine olayın merkezindeki üç ailenin hayatları değişir ve dizide her ailenin bakış açısı anlatılacak.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER