İlham veren gerçek yaşam hikayelerinin adresi TLC, baharın enerjisini yine ekrana taşıyor! İzleyicilerin en sevdiği programların yeni sezonları, yeni içerikler ve birbirinden heyecanlı filmler, bu bahar ayları boyunca TLC’de ekrana gelecek. TLC’ de yeni sezon dopdolu başlıyor, filmlerle heyecan ve aksiyon dolu anlar, şaşırtıcı dönüşümler ve göz kamaştıran yaşamlar, hepsi ve daha fazlası yeni sezonda TLCde!
TLC, bu bahar da izleyicileri şaşırtmaya devam edecek. Tanıdık yüzler, en sevdiğimiz hikayelerle evlerimize konuk olurken birbirinden heyecanlı ve aksiyon dolu filmler de baharın enerjisini ekrana taşıyacak. Bahar aylarında tuhaf bağımlılıklarla boğuşanların hikayesi Benim Tuhaf Alışkanlığım, aralarında Türk garson Ali ve nişanlısı Sam’in de hikayesinin anlatıldığı Evliliğe 90 Gün: İngiltere ve iç mimarı ve dekorasyon severler için Bu Ev Benim’mi?, bahar aylarında öne çıkacak programlar olacak.
Suç ve araştırma programlarının müdavimleri ekran başına! Alaska'da yerli kadınlar ortadan kaybolurken polis, seri katil hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak için geçmişe ve dikkate alınmayan bir uyarıya bakmak zorunda kalır. Çember daraldıkça bu katilin kaç kadını susturmuş olabileceğine dair sorular da gün geçtikçe artar. En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ı, Altın Küre ve BAFTA kazanan Octavia Spencer’ın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Alaska'nın Kayıp Kadınları, 4 Nisan Cumartesi 23.00’te TLC’de başlıyor.
Bir katille birlikte yaşadığını anlayan insanların gerçek hikâyelerinde, şüpheli işaretler şaşırtıcı keşiflere yol açıyor. Peki, bu insanlar da şeytana uyacak mı? Çünkü onlar da en yakınlarından bunu hiç beklemezlerdi... Bir katille aynı evi paylaşmış insanların çarpıcı hikayelerine şahitlik etmeye devam ediyoruz. Kötülük Yanıbaşımda, yeni sezonuyla 5 Nisan Pazar 23.00’te başlıyor.
“Bu Ev Benim Mi?” ile Dave ve Jenny Marrs, eski evleri yenileyerek onları ihtişamlı günlerine geri döndürmeye devam ediyor. 5 çocuk sahibi Jenny ve Dave çifti, mükemmel bir iş bölümüyle tarihi evleri yeniden canlandırarak sahiplerine “Bu ev benim mi?” dedirtiyor. Önce Jenny’nin tasarımlarını görüyor, sonra eşi Dave’in bu tasarımları hayata geçirmesini izliyoruz. Bu Ev Benim Mi?, yeni sezonuyla 6 Nisan Pazartesi 18.30’da sevenleriyle buluşuyor.
TLC’nin en popüler programlarından Evliliğe 90 Gün: İngiltere, yeni sezonuyla Türkiye’de ilk kez ekrana geliyor. İngiliz vatandaşlarının yabancı partnerleriyle uzun mesafeli ilişkileri ve evliliğe giden yolda devam edip edemeyeceklerini belirleyecek 90 günlük süreçte çiftler, ters giden çok şeyle karşılaşabilir ya da hayatlarını evlilikle taçlandırabilir. Yeni sezonun dikkat çeken ilişkilerinden birisi de Marmaris’te çalışan Türk garson Ali ile İngiltere’nin Newcastle kentinde yaşayan Sam’in ilişkisi olacak. Evliliğe 90 Gün: İngiltere, yeni sezonuyla 8 Nisan Çarşamba 15.30’da başlıyor.
Tuhaf bağımlılıklar ve davranışlarla boğuşan insanların büyüleyici yaşamları, yeni sezonuyla hayranlarıyla buluşuyor. Ortaya çıkan tuhaf alışkanlıkların, aslında geçmişte yaşanan olaylarla ne kadar bağlantılı olduğunu izleyince siz de çok şaşıracaksınız. Benim Tuhaf Alışkanlığım, yeni sezonuyla 25 Nisan Cumartesi 23.00’te TLC’de başlıyor.
Bu baharda da filmseverlerin adresi: TLC
Aksiyondan bilim kurguya, gerilimden dramaya dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler bu baharda da TLC’de sinemaseverlerle buluşuyor. Üstelik hafta içi her gün 19.30 itibarıyla bir değil, iki film üst üste ekrana geliyor.
TLC’de bu bahar dikkat çeken film serilerinden biri de John Wick olacak. Keanu Reeves’in başrolde yer aldığı, efsanevi tetikçinin kendisine saldıran sadist serserilerden intikam almak için emekliliği geride bırakma hikayesi serinin tüm filmleri ile ekrana gelecek.
Bu bahar da yenilenmenin, eğlencenin, mutluluğun, değişimin ve gerçeğin adresinde; yine çok eğleneceksiniz…
TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 99, D-Smart 36, Kablo TV 34, Tivibu 53, TV+ 30 Türksat 4A, S Sport Plus.