Zirvenin adı ''Paramparça''

Zirvenin adı ''Paramparça''

Dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol Shine Türkiye’nin  yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya’nın paylaştığı “Paramparça”, her hafta olduğu gibi Pazartesi günü yayınlanan 23. bölümüyle de reytinglerdeki birincilik sırasını kimseye kaptırmadı.

ZİRVENİN TEK SAHİBİ

Paramparça; TNS ölçümlerine göre ABC 1 kategorisinde 9,74 reyting  22.20 izlenme payı,  Tüm kişilerde yüzde 9.16    reyting ve yüzde 22.32  izlenme payı ve AB kategorisinde ise 8,50 reyting ve 20,29 izlenme payı ile tüm kategorilerde birinci oldu.

KAZA SAHNESİ NEFESLERİ KESTİ

Gülseren ve Hazal’ın, içinde bulundukları taksiyle düştükleri bir inşaat çukurunda ölümle yaşam arasında gidip gelmeleri izleyenlerin nefesini kesti. Kaza yerine gelen Dilara gördüğü manzara karşısında şok geçirirken her şey öyle riskliydi ki, kurtarma ve sağlık ekiplerinin müdahale etmesi bile mümkün değildi. İki annenin Hazal için vermeleri gereken karar ise yine ikisi arasındaki farkı çok açık şekilde ortaya koydu. Çekimleri 350 bin liraya mal olan bu sahne dizi sektörüne ‘en pahalı kaza’ olarak damgasını vurdu.

“PARAMPARÇA” EN İYİ DİZİ MÜZİĞİ ADAYI

Paramparça’nın soundtrack’i ‘Paramparça-Su Gibi Gözlerin’, 21. Kral Türkiye Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi Müziği’ dalında halkın seçimiyle  aday gösterildi. 21 Mayıs Perşembe akşamına kadar ‘191’ yazıp 2353’e göndererek Paramparça’ya oy kullanılabilinecek.

Sözlerini İntizar’ın yazdığı ve seslendirdiği, müziğini Ayşe Önder’in yaptığı ‘Su Gibi Gözlerin’de, dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya da dizinin ve klibin yönetmeni Cevdet Mercan’a ait olan şiire sesiyle can verdi.

BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER