American Horror Story'ye 2 uzantı daha geliyor: Sports & Love

American Horror Story'ye 2 uzantı daha geliyor: Sports & Love
American Horror Story dizisi iki uzantıyla genişliyor. FX ve yapım şirketi 20th Television, "American Sports Story" ve "American Love Story" adı verilen diziler için yeni bir anlaşma imzaladı.

Ryan Murphy imzalı "American Sports Story" spor dünyasından bir ismin merkezinde olduğu önemli olayları farklı perspektiflerden anlatacak. İlk sezon Amerikan futbolunun eski yıldızlarından Aaron Hernandez'i konu alacak. Wondery ve Boston Globe imzalı podcast "Gladiator: Aaron Hernandez and Football Inc."den uyarlanacak. Ailesi, kariyeri, kimliği, karıştığı cinayet, Amerikan kültüründeki ve spordaki yeri ile nihai intiharı konu alınacak. Stu Zicherman (The Americans) sezonu kaleme alacak. 

"American Love Story" ise dünyanın dikkatini çeken gerçek aşk hikayelerini konu alan bir antoloji dizisi olacak. İlk sezonu John F. Kennedy ile Carolyn Bessette'nin ilişkisini ve evliliğini konu alacak. Genç bir çift arasında filizlenen güzel bir ilişki medya baskısı, fikir ayrılıkları ve kariyer yolculuğunun getirdiği stresle farklı yollara sapacak. Kennedy ve Bessette, özel uçaklarıyla çıktıkları yolculukta kaza geçirdiler ve uçaklarının okyanusa çarpması sonucu öldüler..

Ryan Murphy ve Brad Falchuk ana dizide olduğu gibi uzantılarda da yapımcı olarak seride yer alacaklar.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER