Netflix, Meksika ve İspanya'da yeni diziler duyurdu

Netflix, Meksika ve İspanya'da yeni diziler duyurdu
Dünya genelinde yatırımlarına devam eden Netflix, Meksika ve İspanya'da yeni diziler duyurdu.

If Only'yi İspanya yapımı olarak hazırlayacağını duyuran platform beraberinde iki proje daha açıkladı. Bunlardan ilki olan Intimidad (Intimacy) dizisinin başrollerinde Patricia López Arnaiz (Ane Is Missing), Itziar Ituño (Money Heist), Emma Suárez (Julieta, The Dog in the Manger), Verónica Echegui (Trust), Ana Wagener (Biutiful) yer alıyor. Bir politikacının seks kaseti sızınca hayatı değişen dört kadının başından geçenler anlatılacak.

Sezonu 6 bölüm sürecek Baruca'yı Verónica Fernández (Hache) ve Laura Sarmiento (La Zona) hazırlayacak. Tek bir günü kapsayacak bölümler, psikiyatrik hapishanede geçecek. İletişim kanallarını engelleyen bir grup mahkum tehlikeli bir mahkumun salıverilmesini talep ederken bunu geri çeviren hapishane müdürü Hector ise bazı mahkumları kendi tarafına çekerek kısıtlı güvenlik gücüyle isyanı bastırmaya çalışır. Başrolde Alberto Ammann (Narcos) ve Luis Callejo (The Fury of a Patient Man) yer alacak. Bölümleri Óscar Pedraza (Patria, Sky Rojo) yönetecek.

Meksika projelerinden Dale Gas, geçirdiği kaza sonrası ailesinin garaj işini devralan bir araba yarışçısını anlatacak. David Figueroa, Itzel Lara ve Alfredo Mendoza diziyi hazırlayacak. El Comediante, en yakın arkadaşı çocuk sahibi olmak için kendisine donör olma teklifiyle gelince yeni bir başlangıç fırsatı yakalayan başarısız bir komedyeni konu alacak.

Marcos Bucay'ın (Club de Cuervos) yazıp yöneteceği bir diğer komedi Fondeados, kazara girişimci olan iki arkadaşı takip edecek. Carolina Rivera ve Fernando Sariñana (Mother There Are Only Two) ikisinin hazırlayacağı komedi dizisi Guerra de Vecinos'un başrolünde Vanessa Bauche ve Ana Layevska yer alacak. Son olarak Netflix için Monarca ve Control Z dizilerini hazırlayan Lemon Films, La Venganza de las Juanas adında bir yapım hazırlıyor. Dizinin senaryosunu Jimena Romero ve Alejandro Reyes kaleme alacak. Aynı doğum lekesine sahip birbirini tanımayan beş kadının hikayesi anlatılacak.

Netflix, Control Z dizisinin hazırlıkları devam eden 2. sezonunun yıl sonunda ekrana geleceğini duyurdu. Selena: The Series, yeni bölümleriyle 4 Mayıs'ta; Who Killed Sara? ise 19 Mayıs'ta yeniden ekranda olacak.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER