Ben Macintyre’ın aynı isimli kitabından uyarlanan SAS: Rogue Heroes, dünyanın en büyük Özel Kuvvetler birimi -SAS’ın, II. Dünya Savaşı’nın en karanlık günlerinde olağanüstü şartlar altında nasıl kurulduğunun hikayesini anlatacak. Peaky Blinders’ın yaratıcısı Steven Knight’ın hazırladığı dizide Connor Swindells (David Stirling), Jack O’Connell (Paddy Mayne), Alfie Allen (Jock Lewes), Sofia Boutella (Eve) ve Dominic West (Albay Wrangel Clarke) rol alacak. Dizinin kadrosunda ayrıca Amir El Masry, Theo Barklem-Biggs, Corin Silva, Jacob Ifan, Dónal Finn, Jacob McCarthy, Michael Schaeffer ve Miles Jupp da bulunuyor.
Kahire, 1941. Genç subay David Stirling, bir eğitim tatbikatının ters gitmesinden sonra hastaneye kaldırılır. Geleneksel yöntemlerin işe yaramadığına ikna olmuş bir şekilde modern savaşın kabul görmüş kurallarına ters düşen radikal bir plan yaratır. Düşman hattının gerisinde kargaşa yaratacak küçük ve gizli bir birim oluşturur. Stirling’in askerden çok asilere benzeyen sert, cesur ve parlak ekibi aynı zamanda karmaşık, kusurlu ve pervasızdır.
Çekimlerine başlanan dizinin sezonu 6 bölüm sürece. Bölümlerin yönetmenliğini Tom Shankland (The Serpent), yapımını Kudos üstlenecek.