İngiliz Sky Atlantic kanalının yeni dizisi Little Birds, 4 Ağustos'ta başlıyor Dizinin tanıtım videosu yayınlandı.
Anais Nin'in erotik kısa hikayelerinin uyarlaması olarak ekrana gelecek dizinin sezonu altı bölüm sürecek. The Girl Who Fell to Earth'ün yazarı Sophia Al-Maria senaryoyu, Stacie Passon (Billions, House of Cards) yönetmenliği üstlendi. Warp Films de dizinin yapımcı şirketi olarak yer aldı.
Hikaye Fas'ın kuzeyinde yer alan Tangier'de 1955'te geçecek. Sosyeteye mensup Amerikalı genç Lucy Savage, koloni konumundaki bu yere geldiğinde kültürel bir şok geçiriyor. Kontrol düşkünü ailesinden uzaklaşıp İngiliz nişanlısı Lord Hugo Cavendish-Smythe (Hugh Skinner) ile evlenmek istese de onun kalbini başkasına kaptırdığından habersizdir. Kendi bağımsızlığı için uğraşırken üst düzey insanlara hizmet veren dominatriks Cherifa Lamour (Yumna Marwan) ve Mısırlı aristokrat Adham Abaza (Raphael Acloque) ile tanışır. Üçü birlikte tehlikeli karakterlerle iç içe olurlar.
Juno Temple'ın başrolde yer aldığı dönem dramasının kadrosunda David Costabile, Amy Landecker ve Matt Lauria da yer alıyor.