Patrick Dempsey'li Devils dizisi 17 Nisan'da başlıyor

Patrick Dempsey'li Devils dizisi 17 Nisan'da başlıyor
Grey's Anatomy dizisiyle tanınan Patrick Dempsey'in başrolünü üstlendiği Devils dizisi 17 Nisan'da başlıyor.

Sky Italia ve yapım şirketi Lux Vide’ın ortaklığıyla ekrana gelecek dizinin başrolünde Dempsey'e İtalyan aktör Alessandro Borghi (Suburra) ve Kasia Smutniak (Loro) eşlik ediyor. Devils dizisi Guido Maria Brera’nın romanından uyarlanan bir yapım ve sezonu 10 bölüm sürecek. Dizinin dili İngilizce.

Bir Amerikan bankasının İtalya’daki ticari işlemler bölümünün başında bulunan Massimo Ruggero (Borghi), bankanın CEO’su Dominic Morgan (Dempsey) tarafından finans dünyasına tanıtılıyor. Hikayesi bankanın Londra ofisinde geçecek olan dizide Massimo, kendisini Avrupa’yı sarsan kıtalar arası bir finansal savaşta bulur, bu da onu akıl hocasıyla savaşmak veya onunla ittifak kurmak arasında bir seçim yapmaya götürür.

Devils'in kadrosunda Laia Costa (Victoria), Malachi Kirby (Roots), Pia Mechler (Everything Is Wonderful), Paul Chowdhry (Swinging With The Finkels), Harry Michell (Chubby Funny) ve Sallie Harmsen (Blade Runner 2049) gibi isimler de yer alıyor. Dizi, dünya prömiyerini ekim ayında düzenlenen MIPCOM'da yaptı. Dizi, Fransa'daki yayıncısı OCS'de ise 18 Nisan'da yayınlanacak. ABD'deki kanalı ise henüz belli değil.



BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER