Starz'ın hit dizisi Power'ın uzantısı olacak yeni dizinin ilk başrolü belli oldu. İsmi "Power Book II: Ghost" olarak konan projenin kadrosuna Oscar adaylığı da bulunan Grammy ödüllü Mary J. Blige katıldı.
Courtney Kemp'in yaratıcısı olduğu dizide Power'ın tartışmalı karakterlerinin bazılarının maceraları ekrana gelmeye devam edecek. Kemp, başlığa rağmen uzantının James "Ghost" St. Patrick'e odaklanma zorunluluğu olmadığını belirtti.
Blige son olarak Netflix dizilerinden The Umbrella Academy'yle ekrana geldi. TV kariyerinde Scream, Black-ish ve How to Get Away With Murder gibi projeler de bulunıuyor. Aktris ve şarkıcı, 2017 yapımı Mudbound filmiyle hem En İyi Orijinal Şarkı hem de En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dallarında Oscar adaylığı kazandı.
Power dizisi final sezonuyla 25 Ağustos'ta ekranda olacak. 15 bölümlük sezonun ilk 10 bölümü tamamlandıktan sonra kalan beş bölüm Ocak 2020'de ekrana gelecek. Beşinci sezon 12 milyonluk ortalama izleyiciyle kanalın en çok izlenen dizisi oldu.