Rory Kinnear, Penny Dreadful'un uzantı dizisinde de yer alacak

Rory Kinnear, Penny Dreadful'un uzantı dizisinde de yer alacak
Rory Kinnear, Penny Dreadful'a geri dönüyor. 

İki sene önce final bölümüyle ekranlara veda eden Penny Dreadful'un uzantı diziyle ekrana döneceğini kasım ayında duyurmuştuk. Showtime'dan onay alan "City of Angels" ismindeki yeni dizinin ilk başrolü olarak Daniel Zovatto duyurulmuştu. Kinnear de ana dizide yer aldığı John Clare / The Creature karakteriyle uzantı dizide yer alacak. Ayrıca Nathan Lane de kadroda yer almak için görüşmelere başladı.

City of Angels'ın hikayesi 1938'de Los Angeles'da geçecek. Meksika-Amerika karışımı bir hikayesi olan dizide Tanrı'nın tarafında olanlar ve şeytanın tarafında olanların arasındaki anlaşmazlıklar anlatılacak. Doğaüstünün ve gerçekliğin karışımı olarak ekrana gelecek dizide yeni mitler ve ahlaki ikilemler tarihsel bir hikaye eşliğinde ekrana gelecek.

Penny Dreaful'u yaratan John Logan yeni dizide de yer alacak ve Michael Aguilar'la (Kidding) çalışacak. Prodüksiyon bu sene içinde başlayacak, bölüm sayısı ve başlama tarihi daha sonra açıklanacak. Yeni dizide eski dizinin izinden gidilecek ve benzer bir dünyayla geri dönülecek.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER