Savaşçı dizisinin Kılıç Timi yeniden Ata'nın huzurunda!

Savaşçı dizisinin Kılıç Timi yeniden Ata'nın huzurunda!
Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan, adanmış kahramanlar “Bordo Berelilerin” hikayesinin anlatıldığı “Savaşçı” dizisinde, Kılıç Timi bu sezon da Anıtkabir’e giderek Mustafa Kemal Atatürk’e selam durdu.



7 Ekim Pazar günü üçüncü sezonuyla ekranlara dönecek olan “Savaşçı”nın çekimlerinde Anıtkabir sahneleri oyunculara duygusal anlar yaşattı.



Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Doğan Ümit Karacan’nın, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği “Savaşçı” dizisi 7 Ekim'de üçüncü sezonuyla FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.



BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER