Sky ve Foxtel'dan yeni bir dizi geliyor: The End

Sky ve Foxtel'dan yeni bir dizi geliyor: The End
Avustralya kanalı Foxtel ve İngiliz Sky şirketinden ortak bir prodüksiyon geliyor: The End. Sezonu 10 bölüm sürecek projenin başrollerinde Harriet Walter ve Frances O’Connor yer alacak. Yapımcılığını See-Saw şirketi üstlenecek.

The End, bir ailenin üç jenerasyonunu konu alıyor ve merkezine ölüm konusunu oturtuyor. Avustralya'da yaşayan ve hafifletici bakım üzerine uzman olan Dr. Kate Brennan (O'Connor), ötenaziye karşı ve bu konuda oldukça tutkulu. İngiltere'de yaşayan annesi Edie Henley (Walter) ise ölme hakkının kendisinde olduğu görüşünde.

Kate, annesini Avustralya'ya getirerek yakındaki bir bakım merkezine yatırmaya karar veriyor ama bu, Eddie'nin hiç istemediği bir şey. Ayrıca Kate kendi problemleriyle uğraşırken çocukları da kim olduklarının ve kim olmak istediklerinin arayışında.

Dizinin senaryosunu Samantha Strauss üstlendi. Dizi, gelecek yıl ekranda olacak ve İngiltere'de Sky Atlantic ile online platform Now TV'de ekrana gelecek.



BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER