TRT 1 izleyicilerinin merakla beklediği, 16 Temmuz Pazartesi akşamı ekranlara gelecek Ege’nin Hamsisi, kahkaha tufanı estirecek sahneleriyle olduğu kadar romantik senaryosuyla da beğeni toplayacak.
Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevgi Doğan’ın üstlendiği dizide, Karadenizli bir ailenin güzeller güzeli kızı mimar Zeynep (Bestemsu Özdemir) ve Egeli restoran sahibi annesine destek olan yakışıklı mühendis Deniz’in (Uraz Kaygılaroğlu) aşk hikayesini de izleyeceğiz. Karadeniz ve Ege bölgesinin yemek kültürlerinin de yarışacağı Ege’nin Hamsisi, büyüleyici görüntüleriyle izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak.
İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin’in başrolleri paylaştığı dizinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor.
Ege’nin Hamsisi 1. Bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı 20.00’de TRT 1 ekranlarında.