The Royals'ın yürütücüsü Mark Schwahn da taciz iddiaları sonrası kovuldu

The Royals'ın yürütücüsü Mark Schwahn da taciz iddiaları sonrası kovuldu
The Royals da patronunu kaybetti.

E! kanalının dizisi The Royals'ın yürütücüsü Mark Schwahn, hakkındaki taciz iddialarının ardından kanal ve yapımcılar tarafından açığa alınmış, soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma tamamlandı ve Lionsgate Television Schwahn'la bağı kopardıklarını duyurdu. The Royals'ın dördüncü sezonunun çekimleri eylül ayında tamamlandı ve dizi mart ayında planlandığı gibi dördüncü sezonuna başlayacak. Sezonun son olup olmayacağı veya yeni bir yürütücü bulunup bulunmayacağı belli değil.

Kasım ayının ortasında One Tree Hill'in yazarlarından Audrey Wauchope isim vermeksizin dizide çalışırken kendisinin ve yazar arkasının tacize uğradığını açıklamıştı. Ardından dizinin başrolleri Sophia Bush, Hilarie Burton ve Bethany Joy Lenz de dahil olmak üzere kadın oyuncular ve ekip ortak bir bildiri yayınlayıp Schwahn'ı psikolojik ve duygusal manipülasyonda bulunmakla suçlamıştı.

Ardından The Royals dizisinin kadın oyuncuları ve ekibi takip etmiş, bu sefer 25 kadın benzer suçlamalarla bir bildiri yayınladı. The Flash ve Supergirl dizisinin yürütücüsü Andrew Kreisberg de hakkındaki taciz iddialarının ardından Warner Bros. tarafından kovuldu.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER