Big Brother Türkiye evinde yarı final heyecanı yaşanıyor!

Big Brother Türkiye evinde yarı final heyecanı yaşanıyor!
Big Brother Türkiye – Yarı Final’inde evin dört kadın yarışmacısı; Seda, Rezan, Gökçen ve İdil’den biri, 4. ve son final biletini alacak. Diğer üç yarışmacı ise elenecek. Kimin finale kalacağına, kimlerin eleneceğine de izleyiciler karar verecek. İzleyici oylamasında en çok oyu alan yarışmacı, adını finale yazdırırken, diğerleri ise eve veda edecek.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında Star’da ekrana gelen ‘Big Brother Türkiye’ evinde yarı final heyecanı var.

ERKEKLER RAHAT, KADINLAR HEYECANLI
‘Big Brother Türkiye’ evinin erkekleri Arsel, Sinan ve Onur daha önce finale kalmayı başardıkları için, yarı finalde elenme endişesi yaşamayacaklar. Kadınlar ise, ‘Big Brother Türkiye’ evinde 100 gün kalmayı başaran ve adını finale yazdıran 4. isim olmak için büyük heyecan yaşayacak. 

Yarı final öncesinde evde yaşananlar, ‘Big Brother’ın ev halkına vereceği eğlenceli görev, final için izleyici oylaması ve daha fazlası, pazar akşamı, ‘Big Brother Türkiye-Yarı Final’de ekrana gelecek.  

İZLEYİCİLER, FİNAL KAPISINI KİME AÇACAK?
 ‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri, Cuma günü saat 16.00’ya kadar finale kalmasını istediği adayı, BBTR mobil uygulamasından ya da cep telefonundan 6400’a mesaj göndererek destekledi. Bu akşam (Pazar) sonuçlar açıklanacak ve izleyicilerden en çok oyu alan yarışmacı ‘Big Brother Türkiye’nin 4. ve son finalisti olacak. 

Asuman Krause’nin sunumuyla ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’, 28 Şubat Pazar akşamı özetsiz yeni bölümüyle, saat 23.45’de Star’da.



BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER