Düğün Dernek ekibi önce Avrupa'ya sonra 3 Adam'a konuk oldu!

Düğün Dernek ekibi önce Avrupa'ya sonra 3 Adam'a konuk oldu!
‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ oyuncuları ayaklarının tozuyla Avrupa’dan geldi, önce sinema seyircisiyle buluştu, ardından 3 ADAM’a konuk oldu! 

Vizyona girdiği ilk 3 günde 1 milyon 380 bin kişi tarafından izlenerek rekor kıran filmin oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Barış Yıldız; Sivas, Köln ve Amsterdam gösterimlerinin ardından önceki gün (9 Aralık Çarşamba) İstanbul seyircisiyle buluştu!


 
“KAÇAK İZLEYEN VAR MI, KONTROLE GELDİK!”
 
Özdilek AVM Cinetime Sinemaları’nda filmin gösterildiği tüm sinema salonlarını tek tek gezen oyuncular seyirciyle sohbet edip onlarla birlikte selfie çekti. Serinin 3. Filmini beklediklerini söyleyen seyircilerle sohbet eden oyuncular “Bize ‘Sinema salonları çok dolu, hiç yer yok’ dediler kontrol etmeye geldik. Arada kaçak girmeye çalışanlar oluyormuş, var mı aranızda kaçak girenler?” diye sorunca sinemaseverler kahkahaya boğuldu!
 
Ardından TV8 ekranlarında canlı yayınlanan 3 ADAM’a konuk olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e, programda Açalya Samyeli Danoğlu da eşlik etti. Gecenin sürprizi ise, Düğün Dernek 2 Sünnet’teki rolüyle milyonları güldüren Mustafa Keser’in de programa dahil olmasıydı.
 
CANLI CANLI ‘YUMURTANIN SARISI’NI SÖYLEDİLER!
 
Kahkahanın alkışları takip ettiği programda Ahmet Kural ve Murat Cemcir’den bir de sürpriz geldi! İkili, filmin fenomen olan şarkısı ‘Yumurtanın Sarısı’ şarkısını canlı söylediler.
 
“MAYMUNU OYNAMAK İSTERDİM”
 
Eser Yenenler tüm oyunculara “Oynamak istediğiniz bir rol var mı?”sorusunu sorunca birbirinden ilginç cevaplar geldi. Açalya Samyeli Danoğlu ajan, Ahmet Kural kuaför ve Murat Cemcir de maymunu oynamak istediğini söyledi. Ardından İbrahim Büyükak “Ben normal hayatta maymunu oynuyorum zaten” deyince tüm stüdyoda eğlenceli anlar yaşandı.
 
“AHMET KURAL BENDEN İYİ SÖYLÜYOR!”
 
Fıkralarıyla geceye renk katan Mustafa Keser adeta mini bir konser verdi. Programa mendiliyle katılan Keser, Ahmet Kural’ın filmde seslendirdiği şarkı için “Ahmet Kural benden iyi söylüyor. İyi fabrikadan kötü mamül çıkmaz. Çok güzel bir film oldu. İyi fabrikadan kötü mamül çıkmaz, bu çocuklar canavar gibi” dedi.



BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER