Dizi versiyonu hazırlanan filmlerin arasına Pitch Perfect de katılıyor. "Pitch Perfect: Bumper in Berlin" adlı yeni dizi dijital platform Peacock'ta yayınlanacak ve 23 Kasım'da başlayacak.
Dizi, film serisindeki olayların birkaç yıl sonrasında geçecek ve Adam Devine, filmlerde canlandırdığı Bumper Allen karakteriyle ekranda olacak. Serinin ilk iki filminde yer alan Bumper Allen, The Treblemakers adlı erkek cappella grubunun lideri olarak yer almış ve ana karakterlerden Amy'ye ilgi göstermişti. Dizide ise Bumper, şarkılarından birisi Berlin'de büyük ilgi görünce Almanya'ya taşınacak ve müzik kariyerini ayağa kaldırmaya karar verecek.
Dizinin kadrosunda Sarah Hyland, Jameela Jamil, Lera Abova ve Flula Borg da yer alıyor. Megan Amram, projede senarist ve showrunner olarak görev alıyor. İkinci filmin yönetmeni ve serinin oyuncularından Elizabeth Banks'in de görev aldığı Brownstone Productions, film serisinin yapımcısı Gold Circle Films ve Universal Television yapımcı olarak yer alıyor.
Mickey Rapkin'in aynı adlı romanından uyarlanan Pitch Perfect'in ilk filmi 2012'de, üçüncü film ise 2017'de vizyona girdi. Üç film gişede yaklaşık 600 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Banks ve Devine dışında seride Anna Kendrick, Brittany Snow, Anna Camp ve Hailee Steinfeld de rol aldı.