Proje haberi geçtiğimiz yılın eylül ayında gelen Netflix'in yeni dizisi She's Gonna Have It'in başlangıç tarihi açıklandı.
Sezonu 10 bölümden oluşan ve bölümleri de yarım saat sürecek olan dizi, 23 Kasım'da başlayacak. Spike Lee'nin 1986'da vizyona giren aynı isimli filminin dizi uyarlamasının bütün bölümleri Lee tarafından yönetildi. Lee'ye projede yapımcı olarak karısı Tonya Lewis Lee eşlik etti.
Dizide filmde de olduğu gibi Brooklyn'de yaşayan bir Afro-Amerikan kadını olan Nola Darling'in hikayesini izleyeceğiz. Nola'nın birbirinden farklı ve hiçbirini bırakmaya niyetli olmadığı üç tane sevgilisi vardır: Kendini beğenmiş model Greer, kontrolü seven ataerkil Jamie ve çocuksu bir sempatikliği olan Mars. Ancak Nola artık kendisini bu ilişki yumağından kurtarması ve seçim yapması gereken bir eşiğe geliyor.
Dizinin Şükran Günü'nde başlayacağı Netflix tarafından atılan bir tweetle açıklandı ve kısa bir video da yayınlandı.